YW---ThunkNaam: Yannick Weesepoel, YW, Yasmid of Weese003.
Geboren: Dat lijkt ondertussen met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid vast te staan. De vraag is alleen wanneer.
Te: Sexy? Dik? Gezien als bijwoord, in dit geval "te veel als wenselijk of mogelijk van bepaalde eigenschappen"? Wie stelt deze vragen eigenlijk? Jezus, Frank?
Vrijgezel: Af en toe is het handiger dat de webmaster de vragen wat uitgebreider stelt. Ongehuwd, maar niet eenlopig. Ook niet ongebonden, solitair of een losloper. Een vrijer? Ja misschien wel, wie weet.
Taak in de band: Variaties op de bandnaam THUNK! verzinnen. Verder zoveel mogelijk gitaarstandaarden als trompetstandaard zien te gebruiken.
Andere talenten: In de kroeg zitten. Of staan. Al naar gelang er plek is.
Muzikale helden: Banda Estrellas de Sinaloa de Germán Lizárraga.
Lievelingsnummer THUNK!: Ik denk niet dat er bij THUNK! een compromis is voor een lievelingsnummer. Als ik dan toch zelf mag kiezen is mijn lievelingsnummer van/bij THUNK! "Walking in the Lion Sun". Later op de avond is dat "I've Got The Music (In Me)", daar dit het signaal is dat we ongebreideld ons overgebleven embouchure kunnen lozen.
Wat betekent THUNK! voor jou: In ambiance gezelligheid maken met als leuke bijkomstigheid dat het aanpalend publiek hier ook profijt van heeft.
Lievelingskleur: Blauw.
Lievelingsdier: Triviale vragen zijn triviaal. Het is volstrekt onduidelijk wat mijn lievelingsdier (hond) te maken heeft met de band. Feit is dat het arme beest óf begint te janken óf wegkruipt onder de bank als ik aan het repeteren ben. Laat staan als de voltallige blazerssectie van leer trekt.
Leukste vak op school: Ik snap dat ik er wat jong uitzie op de foto, maar ondertussen is een werkuitje m'n lievelingsvak geworden.