Hieronder enkele reacties van opdrachtgevers. Uiteraard is dit nog maar het topje van de ijsberg!

Ervaar het zelf en boek ons!


"Wat een fantastische avond hebben jullie voor ons verzorgd, op ons huwelijksfeest! De playlist was één en al top. Vanuit de gasten kwamen ook ontzettend veel positieve reacties: 'wat een kwaliteit en wat een diversiteit, echt een genot om naar te luisteren'. We gingen voor een band met een stevige basis, en daar bovenop lekker veel blazers: het was echt genieten, ook voor de mensen die liever vanuit een rustig hoekje toeluisteren! Daarnaast maken jullie er een feestje van én maken jullie echt contact met de mensen en met ons. We hebben niets teveel gezegd: de zaal heeft het uit volle borst mee gezongen en gedanst. Nog altijd horen wij van mensen: wat was jullie feest super, en wat was jullie band GOED. Heel erg bedankt!"

"WOW, dat is wel het woord dat jullie optreden van zaterdag het beste samenvat. Energie, top nummers, verrassende rap, feest, prachtige zang, heerlijke blazers, stoere gitaren en vast nog meer. De reacties op jullie optreden zijn overweldigend en terecht. We zijn trots dat jullie het gouden randje konden geven aan het feest zaterdag."

"Wij hebben een geweldig feest gehad! De aanloop met jullie ging al heel prettig, maar op het feest waren jullie echt bijzonder goed. De complimenten die wij krijgen over jullie optreden zijn er veel en blijven komen. Complimenten over de kwaliteit van jullie spelen, maar ook over het enthousiasme dat jullie uitstralen. Met oprecht enthousiasme bedanken wij jullie voor deze avond!"

"We willen jullie enorm bedanken voor de ontzettend leuke dag. We hebben volop genoten. Veel complimenten uit het publiek. Waar we die band toch vandaan hadden gehaald :) We hebben heerlijk gedanst, geswingd en gezongen. Fantastisch."

"Jullie waren geweldig. Heel veel gasten hebben ons complimenten gemaakt om jullie optreden. We zijn heel erg blij met hoe het klonk, eruit zag en hoe het de sfeer bepaalde. Mijn broertje (ceremoniemeester) verzuchtte: 'Je kunt echt niet Crazy in love spelen met alleen een zangeres.' om vervolgens stralend naar me toe te komen bij de Jay-Z-rap. Heerlijk. We hopen jullie nog vaker tegen te komen."

"We hebben een supertoffe avond gehad. Ontzettend veel 'wat een ontzettend gave band' gehoord van de feestgasten. Het was helemaal top. Ontzettend bedankt! Het was helemaal geweldig."

"Ons huwelijksfeest was een knalfeest, mede dankzij Thunk! We hebben veel complimenten gehad over de muziek. Iedereen kon de hele avond met de voetjes van de vloer. Bedankt!"

"Thunk heeft ons feest, gisteravond in de Sprok in Lent, tot een succes gemaakt. Strak spelend, een swingend repertoire; prima ingrediënten om de dansvloer de hele avond gevuld te hebben! Alle rollen zijn kwalitatief prima bezet; die rij van vijf blazers steelt natuurlijk de show. Hulde!"
"Wij hebben een topavond gehad! Bandleden bedankt voor jullie ontzettend leuke optreden op ons bruiloftsfeest. De sfeer was fantastisch en de dansvloer de hele avond gevuld, zeer geslaagd dus!"
"Voor altijd in ons hart... wat waren jullie goed afgelopen vrijdag! Mede dankzij jullie werd het een topper dan top feest! Het was de perfecte bruiloft, nog steeds 'walking on sunshine'... :grin 
Het regent hier nog altijd complimenten over de band, complimenten en tot weerziens op ons volgende feest ;) "

"Inmiddels terug van de huwelijksreis, willen we jullie nogmaals heel erg bedanken voor jullie bijdrage aan onze bruiloft! We hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad! Ook hebben we van de gasten veel complimenten gehad over de goede muziek en de kwaliteit van de band, dus dat wilden we toch even aan jullie doorgeven."